Bilreparationer som tål att jämföras

När din bil inte fungerar som den ska vill du snabbt får kontroll över vad problemet är och hur detta kan åtgärdas. Det vill vi också. Hos oss väntar erfarna bilmekaniker som kan felsökning och har stor kunskap om bilbranschens premiummärken. Det sparar både din tid och dina pengar.

Ring oss när bilen inte rullar perfekt

Ibland går saker sönder och det händer tyvärr även bilar. I dagens nyare bilar finns komplicerad teknik som gör att du vill ha en erfaren, välutbildad och kunnig bilmekaniker när något inte riktigt fungerar som det ska. Hos oss hittar du precis det. Våra bilmekaniker som förutom att kontinuerligt arbeta med service- och reparationsjobb går också igenom alla bilar som kommer in till försäljning. Har du köpt bilen hos oss får du alltså med stor sannolikhet en mekaniker som redan känner din bil om du måste göra en felsökning. Eller så är det en arbetskamrat som har gjort genomgången, och då finns kunskapen nära. Ovsett så finns det kunskap hos oss om din bil som gör att du kan få en snabbare och korrekt felsökning. Det sparar din tid och det sparar pengar. Vill du veta mer om hur vi arbetar i verkstaden är du varmt välkommen att kontakta oss! 
​​​​​​​

En verkstad som vill hitta felen 

Hos oss kan du få hjälp med alla bilmärken och få såväl som reparationer, underhåll och service genomfört enligt  den serviceboken som ditt bilmärke har. Nöjda kunder är alltid målet och vill du ha en bilmekaniker som gillar att hitta fel och även kan reparera dem, då ska du boka tid hos oss direkt. Har du köpt en bil hos oss där garantin fortfarande gäller så hjälper vi till med felsökning och underlättar kontakten med det företag som står för garantin. 

Boka in service i tid

Boka in service redan idag! ​​​​​​​Med planering och framförhållning är det enklare att hitta tider som passar dig och ditt billiv. Välkommen!​​​​​​​

Behöver du hjälp?

Fungerar inte bilen, eller är det någon funktion som fungerar sämre än normalt? Börja med att skicka in ett meddelande till oss, där du kort beskrinver hur bilen uppför sig och vad som krånglar. Är det ett akut problem, är det bäst att ringa oss direkt på telefonnummer 026-12 12 10. Välkommen!