Välkommen till din nya bilverkstad

Oavsett om du har köpt bil av oss eller inte, är du alltid välkommen att boka tid för underhåll, service eller reparationer. Men du tjänar faktiskt på att både köpa bil av oss och använda vår verkstad. Eftersom våra bilmekaniker varudeklarerar bilen innan köp, får du service av en mekaniker som verkligen känner din bil.

Bilverkstad för alla märken

När du har köpt bil hos oss, kan du även få hjälp med service och underhåll av din nya bil. Här finns lång erfarenhet inom bilreparationer, bilservice och mekanik. Dessutom har vi stor kunskap inom alla bilmärken, vilket gör att du kan tryggt lämna in din bil hos oss. Men det finns en ytterligare fördel: Alla bilar som säljs hos oss är testade och varudeklarerade för att hitta fel och skavanker som behöver justeras så att bilen garanterat säljs i toppskick. Det gör att när du köper en bil av oss kan du vara säker på att du vet både styrkor och eventuella svagheter. Eftersom vi självklart också gör det, så får du bättre service och säkrare felsökning när du väljer vår verkstad för service. Det sparar tid och det kan spara kostnader.

Service för dig och din bil

Du får alltid tydliga besked och en rak dialog om vad vi har hittat under undersökningen och vad nästa steg bör vara. I samband med det får du också en kostnadsuppskattning som du kan ta ställning till. Med bra kontakter hos tillverkare av reservdelar gör att du får dina delar inom rimliga tider. Boka in din bil för bilservice, felsökning eller reparation redan idag!