Garantier ger dig extra tryggt bilköp

Nybilsgarantier är ofta förbrukade eller har gått ut när du väljer att köpa begagnat. Bli kompenserad för det när du väljer oss, och köp bil med möjlighet till 3 års garanti. Som bäst ger vi dig upp till 36 månader, beroende på bilens mätarställning och ålder. Välkommen till ett bilköp med extra trygghet!

Att köpa en begagnad bil med möjlighet till 3 års garanti

Att köpa en begagnad bil innebär väldigt ofta att garantitiden har löpt ut. Det innebär att fel som uppstår efter garantitidens utgång blir upp till den nya ägaren att stå för. Den stora fördelen med en begagnad bil är dock att du inte behöver betala lika mycket för värdeminskningen och du får ett lägre inköpspris än om du köper en helt ny bil. För oss på Svenska Bil & däck är målet bilaffärer som gör billivet roligt och enkelt. Det börjar med en tryggt bilköp. Det är därför du bara hitta premiummärken hos oss eftersom det ger dig kvalitet som håller över tid. Genom att kunna erbjuda dig en garanti på också en nyare begagnad bil kan du göra ett bilköp där du har extra trygghet under en viss tid. Dessutom vet du att du har köpt en bil som är utvald, noga genomgången och kontrollerad när gör en bilaffär tillsammans med oss.. 

Bilgaranti ger guldkant på bilköpet

Dagens bilar innehåller mycket körglädje och bekvämlighet, men också mycket teknik och teknologi. Med en garanti har du extra trygghet och säkerhet om något problem skulle uppstå. När du köper en begagnad bil av oss på Svenska Bil & Däck kan du få garanti på en mätarställning upp till 30 000 mil och upp till 36 månader. Ålder på bilen och mätarställning avgör hur länge garantin gäller. Alla garantier tecknas av Svenska Bil & däck och vår samarbetspartner är AutoConcept. AutoConcept har erbjudit försäkringar till bilbranschen sedan 1999 och är godkänd försäkringsförmedlare av Finansinspektionen. Det finns fyra nivåer på den garanti du kan få på ditt bilköp:

AutoConcept Guld Plus

Gäller för mätarställningar som är max 150 000 km på bilar som är upp till max 9 år gamla.

AutoConcept Silver

Gäller för mätarställningar som är max 180 000 km på bilar som är upp till max 11 år gamla.

AutoConcept Brons

Gäller för mätarställningar som är max 200 000 km på bilar som är upp till max 15 år gamla.

AutoConcept Bas

Gäller för mätarställningar som är max 300 000 km på bilar som är upp till max 20 år gamla.
I alla garantier ingår en 12 månader nyckelförsäkring. Ladda ner en pdf och läs mer om vad bilgarantin innehåller.
​​​​​​​

Bilköp med garanti är självklart för oss

Först och främst vill vi erbjuda riktigt bra bilar till dig som är intresserad av att köpa en nyare begagnad bil av premiummärke. Det är därför det bara står bilar som vi själva kan tänka oss att köpa i bilhallen på Skolgången 10 i Gävle. Men det handlar också om att du ska göra en god affär. Ett tryggt köp som gör att du får den bil du betalar för och att du kan få hjälp på vägen. Det handlar om bra samarbetspartner så att du kan få hjälp med finansiering och garanti, men också om att det finns möjlighet för dig att få hjälp med service, underhåll och reparationer som gör din bil och din plånbok gott. 

Välj en bilhandlare som gillar goda bilaffärer och service – välkommen till oss!