Glädjen i en god bilaffär driver oss

Att köpa bil av oss ska vara tryggt, säkert och roligt. Med handplockade bilar, finansiering till alltid låg ränta och egen verkstad får du en bilhandlare som kan hjälpa dig från ett lyckat första köp fram tills du vill byta bil igen.

Att bara sälja bilar vi själva vill köpa

En bil är frihet, livskvalitet och i mångt och mycket ett nödvändigt transportmedel i dagens samhälle. Sedan 2008 arbetar vi med goda bilaffärer som ger dig möjlighet att köpa nyare begagnade bilar av kvalitetsmärken tryggt och säkert. Hos oss hittar du bara bilar vi själva vill köpa och märken vi vet borgar för kvalitet. Varje bil är utvald av oss, testad och genomgången av noggranna verkstadmekaniker. Här finns bara svenskregistrerade bilar och alla papper och garantier är dubbelkollade. För oss handlar försäljning om förtroende och kunskap; det är grunden i varje kundrelation. Det innebär mer än bara lämna över ett par bilnycklar när affären är klar. För oss ska bilköpet innehålla information som gör att du vet bilmärkets fördelar precis som nackdelar, och att du har en bra bild av just den bil du väljer till din. Vår uppgift är att matcha dina behov mot rätt bil och se till att du får så mycket nytta och nöje för din bil direkt när den rullar ut ur vår bilhall.

Premiummärken med hög kvalitet

Genom att konsekvent handla med premiummärken får du som köpare en bil som håller över tid. Med gedigen kvalitet har du till vis del försäkrat dig mot problem och slitage samtidigt som du har en bil som har stabilt andrahandsvärde. Det gör ditt bilköp kostnadseffektivt och du kan till en rimlig summa få en riktigt bra bil. För oss är det viktigt att kunna erbjuda ett bilköp som kan leverera det du önskar vad gäller kapacitet och rimlig köpekostnad. Det är därför alla bilar är kontrollerade och varudeklarerade av oss, och av precis samma anledning har vi en egen verkstad. Det gör att du kan få hjälp med service och om det uppstår behov av reparationer och extra omsorg. Fördelen är du får en verkstad som redan från början känner till din bil, har eventuella svagheter noterade och kan ge dig en snabbare diagnos och bättre hjälp.

Smart finansiering för realistiska bilkostnader

Att köpa bil är en investering i livksvalitet och en stor kostnad för de allra flesta. För oss har det alltid varit viktigt att kunna erbjuda trygg och säker finansiaering med finansieringspartner som vi kan ha en ärlig och öppen dialog om villkoren. Hos oss får du alltid en låg ränta, i många fall lägre än vad andra bilhandlader kan erbjuda. Det är resultatet av ett bra samarbete med våra partner, men också en inställning att ta betalt på ett juste sätt. Målet för oss är att vi ska göra fler affärer tillsammans när du väljer oss. 

Trogna kunder är målet för oss

Att ge bilnycklarna till en kund som gör sitt första, andra och kanske tredje bilköp hos oss är alltid lika roligt. Vi är stolta över att så många i Gävle och Gästrikland väljer att köpa sin bil av oss. Det är ett stort förtroende som vi varje dag arbetar på att förvalta. Kommer du långväga ifrån är du självklart välkommen till oss ändå. Idag är avstånd inget hinder för intressanta bilköp, vilket gör att vi har kunder från hela Sverige. Du är varmt välkommen att kontakta oss via 026-12 12 10 eller kontakt@svbd.se för att diskutera den bil du är intresserad av.