Betalningsmetoder vid ditt bilköp

Enkelhet, tydlighet och möjlighet att välja det betalningssätt som passar dig bäst.
​​​​​​​Målet är att du ska göra en riktigt bra bilaffär tillsammans med oss. 

Så här kan du betala din nya bil

När du har tittat, funderat, provkört och bestämt dig är det dags att betala din nya bil. Hos oss ligger kontantinsatsen på bilköp från 20 procent av köpesumman. Tillsammans med en låg ränta och smidiga finansieringslösningar är det väl värt att jämföra oss med andra bilhandlare. Vi håller på att vara tydliga, smidiga och öppna med våra villkor eftersom det ger dig kontroll över din bilaffär. När det är dags att betala kontantinsatsen kan du välja mellan en rad olika betalningsmetoder. Välj den som passar dig bäst:
  • Swishnummer: 1235628532
  • Bankgironummer: 315-5777
  • Banköverföring (NORDEA): Clearingnr 3015 – kontonr: 1718180
  • Kortbetalning
 
Tänk på att vid betalning med Swish, banköverföring och bankgiro ange ditt registreringsnummer för ditt bilinköp. Då hittar vi din betalning lättare och kan snabbt verifiera den.

Du kan lita på att vi spelar enligt spelets regler

Trygga affärer innebär också att det är självklart för oss att följa Konsumentköplagen. Vill du veta vad lagen säger om bilköp, så kan du läsa mer här och här. Hallå Konsument har också en sida där du kan jämföra olika bilmodeller för att lättare hitta den bil som passar dig allra bäst.

Dags att köpa bil?

Här kan du se vilka bilar vi har lager just nu. Har du frågor är du alltid välkommen att besöka hos på Skolgången 10 i Gävle eller skicka ett meddelande. 
​​​​​​​

Välkommen till en god bilaffär!