Tryggt billån på avbetalning – välj låg ränta  

Det ska vara rimligt att låna till en bil, och det ska vara självklart att ha en finansiell lösning som är trygg och långsiktig. Hos oss innebär det att du kan ansöka om lån hos flera låneinstitut där alla har varit partner hos oss under lång tid. Men det betyder också att du kan låna till riktigt bra ränta. Vi erbjuder alltid låg ränta. Kontakta oss, så hjälper vi dig hitta din nya bil.

Är det värt att ta lån för att köpa bil?

Att ta ett lån, oavsett vad du ska köpa, är alltid en belastning för din privatekonomi. Funderar du på att byta bil eller köpa din allra första bil, se till att du har gjort en budget innan och att det finns utrymme för de kostnader en bil innebär. Idag är det vanligt att privatleasa bilar. Fördelen är att du får en hel del kostnader inräknat i månadsavgiften, men å andra sidan äger du aldrig din bil. Det kan också vara svårt att avsluta abonnemanget innan leasingtiden är färdig. Här kan ett billån vara en bättre affär. Att äga din bil betyder att du alltid kan sälja den. Genom att välja en nästan ny bil av ett premiummärke så får du också en bil som håller bra i värde, men där du slipper ta den största värdeminskningen själv. Det är också faktorer som gör billånet till en bättre affär. Hos oss köper du dessutom en varudeklarerad nästan ny bil, vilket ger dig trygghet och mycket bil för pengarna.​​​​​​​​​​​​​​

Kan du lämna din nuvarande bil i inbyte vid bilköp?

Ja, det går att lämna in din bil som inbyte i många fall. Bilmärke, modell och mätarställning spelar dock in. Skulle det vara att du har en bil som inte passar oss, kan du ändå få hjälp med förmedling av kontakt för försäljning och på det sättet få loss kontanter till kommande bilköp. Räkna med att kontantinsatsen hos oss är 20 procent av köpesumman.​​​​​​​​​​​​​​

Vad är en bra ränta på ett billån?

Frågar du oss, så tycker vi att 4,70 procent i ränta är både rimligt och konkurrenskraftigt. Det är en låg ränta som kommer att ge dig och din familj en bra bilaffär. Vid alla lån gäller att viss del är en kontantinsats. Hos kan du räkna med att du måste betala 20 procent av köpesumman i kontantinsats.​​​​​​​​​​​​​​

Hur ska du beräkna ditt billån?

​​​​​​​Du behöver räkna med att 20 procent av bilens köpesumma ska betalas kontant. Lånet kommer att vara en månadskostnad som din ekonomi ska kunna bära, och se till att du har den möjligheten både i goda och mer påfrestande tider. Tänk på att alltid läsa igenom alla villkor innan du bestämmer dig, och ställ alla frågor du kan komma på. Det finns inga dumma frågor hos oss, oavsett om undrar över en bil du är intresserad av eller om det handlar om vilken finansiell lösning som passar dig bäst.

Är det smart att ta billån för att köpa bil?

​​​​​​​Frågar du oss, så är det en av de mest fördelaktiga vägarna till att kunna äga sin egen bil. Du kan sälja den när du vill och du har möjlighet att byta in den som en del till en ny bil. Speciellt fördelaktigt är det när du väljer att köpa en begagnad bil av premiummärke eftersom du slipper den stora värdeminskningen som ett köp av en helt ny bil är.

Vad har Santander för ränta på billån?

Svenska Bil & däck har 4,70 i ränta på billån. Vi arbetar tillsammans Santander Consumer Bank, Nordea Finans och DnB NOR. Räntan gör att vi kan matcha de flesta bilhandlare med en riktigt bra bilaffär. Du får också snabbt besked av oss och en avbetalningsplan som bygger på öppenhet och tydlighet. Du kan sedan själv välja om du vill ha din uppläggning på 12, 24, 36, 48, 60, 72, 84 eller 96 månaders avbetalning. Via våra finansieringspartner så görs en kreditupplysning och kontroll av betalnings-anmärkningar vid ditt bilköp.

Bra finansiering för begagnade bilar

Välj bland handplockade och varudeklarerade begagnade bilar och låna tryggt till din nya bil. Här finns bara premiummärken av hög standard och i mycket gott skick.

​​​​​​​Har du frågor eller vill veta mer är du
varmt välkommen till  Skolgången 10 i Gävle!