Företagsleasing av begagnad företagsbil

Gör jobbet roligare med en företagbil som är bekväm, smidig och välutrustad. Hos oss får du ett urval av nyare begagnade företagsbilar att välja mellan, där alla är handplockade och av premiummärken. Oabsett villken typ av lösning som passar dig, får du en finansiering som är trygg och fördelaktig. 

Körglädje och trygg finansiering i din nästa företagsbil

Är du företagare och sitter många mil i bilen? Hos oss kan du få hjälp att göra en smart bilaffär och få möjligheten att njuta av tiden i bilen. Vi ser till att arbetstiden på fyra hjul blir bekväm med hjälp av premiummärken som exempelvis BMW, Audi och Volvo. Här hittar du handplockade bilar som är utvalda, kontrollerade och varudeklarerade av oss. Dessutom kan du få garanti på bilköpet, vilket ger dig ytterligare trygghet och säkerhet. Starta processen genom att kontakta oss. Du är varmt välkommen att besöka oss på Skolgången 10 i Gävle eller så finns vi alltid på telefonnummer 026-12 12 10.  

Tjänstebil, förmånsbil eller leasingbil?

​​​​​​För dig som behöver bil i arbetet finns det olika lösningar. Det kan vara bra att fundera igenom vilket behov du har av bil i arbetet. Hur mycket kör du privat och hur mycket behöver du köra i tjänsten? Vi hjälper dig gärna med goda råd och hittar en lösning som passar dig bäst. Här kan du läsa kort om vad de olika formerna av bil i arbetet innebär:

En tjänstebil är helt enkelt en bil som ägs av företaget och nästan enbart används i verksamheten, vilket gör att företaget står för omkostnader för bilen. Det finns också möjlighet för företaget att göra olika avdrag för bilen. En tjänstebil får användas privat, men yttterst lite. 

En förmånsbil äger du själv och kan användas för privat bruk. När du använder bilen i företaget och inte drar av några kostnader för bilen kan du ta ut milersättning som företaget då står för. En förmånsbil ses som tillägg på din lön och gör att du som privatperson får betala mer i skatt. Tänk på att du som privatbilsägare inte kan göra avdrag av värdeminskningen, men det kan du göra när bilen är en företagsbil.

En leasingbil är en bil som hyrs av företaget men också kan användas för privat bruk. Bilen ses som en förmån och det innebär att du som är anställd betalar inkomstskatt för att använda den. När du väljer leasingavbil hos oss så sluter vi ett avtal mellan oss och ditt företag. Väljer du leasing av förmånsbil kan du lyfta halva momsen, vilken är en stor eknomisk fördel. Köps bilen av företaget får ingen del av momsen lyftas. 

Här kan du läsa mer om reglerna kring tjänstebil och förmånsbil.

Vilken lösning passar dig bäst? Bilen finns hos oss

Tack vare ett vårt samarbete med Santander Consumer Bank, Nordea Finans och DnB NOR kan du få bra finanering och lösningar vad gäller köp eller leasingavtal för föreagsbilar och tjänstebilar. Med service och kunskap hittar vi tillsammans en lösning som ser till att du får köra roligare och bättre på jobbet.

Tid för företagsbil?

När du letar efter bra avtal för leasningbil inom företaget och vill köra en nyare begagnad bil. Kontakta oss, så hittar vi din nya företagsbil tillsammans. Besök oss på Skolgången 10 eller kontakta oss på 026-12 12 10.