Nyare begagnade bilar i
Gävle med omnejd

Handplockade begagnade bilar i Gävle med omnejd till försäljning. Här kan du göra en god och smart bilaffär med både garanti och finansieringslösning där räntan alltid är låg. Välkommen till Svenska Bil & däck!

Trygg finansiering av begagnade bilar

En god bilaffär är en bilaffär där du kan finansiera din bilaffär med lån till låg ränta. Fråga säljan om räntan. Vi har trygg finansiering av begagnade bilar i Gävle med omnejd.

Utvalda och varudeklarerade bilar

Hos oss finns bara begagnade bilar som vi själva tycker håller måttet. Bilar som vi har testat, varudeklarerat och gärna skulle köra själva. 

Köp begagnad bil med garanti 

Rulla ut ur vår bilhall med en testad och väl genomgången bil som dessutom har 1 års garanti. Välj trygga och roliga bilaffärer!

Egen bilverkstad 

När det är dags för service eller om din bil behöver lite extra omsorg. I vår verkstad får du noggrann, erfaren och kunnig hjälp. 

Välj smart finansiering, utvalda bilar och 1 års garanti när köper din nya bil

Att köpa begagnat innebär oftast ett köp där nybilsgarantier och andra garantier från tillverkaren har löpt ut. För att ge dig extra trygghet och en bra start på ditt billiv kan du få upp till tre års garanti hos oss, beroende på hur gammal din nya bil är och vad som står på mätarställningen. Tillsammans med smart finansiering till låg ränta kan du göra en riktigt god affär hos oss.