Avbetalning och finansiering av ditt bilköp

En ränta som börjar på 2,45 procent när du väljer att köpa bil och finansiera bilköpet genom Svenska Bil & däck. Antal månader i uppläggning av lånet kan du anpassa efter det som passar din ekonomi och du får trygg hantering av välkända låneinstitut.

Välj låg ränta och smart finansiering av ditt bilköp

Tillsammans med oss och våra finansieringspartner kan du hitta en bra lösning för att till rimliga månadskostnader finansiera ditt bilköp. Vi arbetar tillsammans Santander Consumer Bank, Nordea Finans och DnB NOR. Hos oss får du låg ränta, den börjar från 2,45 procent. Men vi kan inte bara matcha de flesta bilhandlare med låg ränta, du får också snabbt besked av oss och en avbetalningsplan som bygger på öppenhet och tydlighet. Du kan sedan själv välja om du vill ha din uppläggning på 12, 24, 36, 48, 60, 72, 84 eller 96 månaders avbetalning. Via våra finansieringspartner så görs en kreditupplysning och kontroll av betalningsanmärkningar vid ditt bilköp.

Att lämna sin gamla bil i inbyte

Beroende på vilken bil du kör idag och vad du vill byta till, så kan du lämna den gamla bilen som inbyte. Är det en bil som inte passar oss, kan du ändå få förmedling av kontakt för försäljning och på så sätt smidigt få loss kontanter till nästa bilköp. Du betalar alltid en kontantinsats hos oss, och beroende på bil, modell och mätarställning gör att den kan variera. Dock kan du räkna med att den börjar vid 20 procent av köpesumman.

Gör alltid en budget när det är dags för bilinköp

Genom att ha översikt och kontroll över dina kostnader har du större frihet att fatta ett beslut du blir nöjd med. Hos oss får du en attraktiv kombination av bra bilpriser, garantier och finansiering, vilket är bra förutsättningar för ett lyckat bilköp. Men se också till att du har en uppfattning om vad bränslekostnader, bilförsäkring, fordonsskatt, service och andra utgifter kan innebära för din vardagsekonomi. Det gör garanterat billlivet roligare!

Kör hela billivet hos oss

Vi hjälper dig att hitta rätt bil och ger dig möjligheter att finansiera den smart och rimligt. Med du kan också få hjälp med service och underhåll. Allt du behöver göra är att boka tid i vår verkstad. ​​​​​​​Eftersom din bil har blivit undersökt av oss samt varudeklarerad, innan den är sattes till försäljning, så kommer din bil att få service av bilmekaniker som redan känner bilen. Det gör att du får bättre och tryggare service!​​​​​​​

Här finns din nya bil!

Titta in i vårt lager av handplockade och varudeklarerade begagnade bilar och hitta din nya bil. Här finns bara premiummärken av hög standard och i mycket gott skick. Har du frågor eller vill veta mer är du varmt välkommen till  Skolgången 10 i Gävle!