Service som vårdar och underhåller din bil

Ge din bil de allra bästa förutsättningarna för att fungera prickfritt genom regelbunden service och underhåll. Svenska Bil & däck har en egen verkstad som tar emot alla bilmärken. Vill du ha noggranna och kunniga bilmekaniker som servar efter din bils servicebok, genomför en fullservice eller hjälper dig med felsökning är du välkommen att boka tid! Använd forumläret nedan.

Service gör billivet roligare och enklare

Regelbunden underhåll och service gör att din bil håller längre, blir roligare att köra och är en investering i att vårda bilens andrahandsvärde. Hos oss kan du få service utfört av mekaniker som också arbetar med att undersöka och gå igenom de bilar vi tar in för försäljning. Det gör att de är vana vid att hitta svaga punkter, hitta början till slitage och se när det börjar blir dags för reparationer. Du får helt enkelt noggrannhet och kunskap som hjälper dig att spara kostnader och genomföra åtgärder i rätt tid.

Välkommen till oss! Här kan alla bilmärken få bilservice och underhåll. Boka din tid med hjälp av formuläret här bredvid.

Ge din bil en fullservice 

Har du en äldre bil kan en fullservice ge dig en viktig genomgång av bilens kondition samtidigt som den får extra omsorg. Vid en fullservice gås hela bilen igenom och kontrolleras. Bland annat får du bilens lampor, motor, elektronik och däck undersökta. Efter genomgången har du en bra bild i vilken kondition bilen är i och om det finns svaga punkter som behöver åtgärdas inom en snar framtid. Det gör att du kan byta ut delar eller underhålla bilen innan något går sönder och orsakar större reparationer.

Gör så här för att boka service:

Boka in service eller felsökning genom att skriva ett meddelande i formuläret bredvid och skicka till oss. Ha gärna lite framförhållning så får du en tid till service som verkligen passar dina behov och önskemål. Välkommen!